RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Януковича хочуть вивезти з Росії: стало відомо куди

Екс-президента України Віктора Януковича можуть вивезти з РФ на лікування до Ізраїлю.

Про це в Facebook повідомив його адвокат Олександр Горошинський.

За його словами, під час візиту в Москву йому не вдалося зустрітися з підзахисним, проте вийшло побачитися з запрошеним лікарем з Ізраїлю - відомим хірургом Еялем Аттіасом.

"Аттіаса запросили для проведення більш поглиблених консультацій щодо подальшої тактики лікування Віктора Федоровича. У ході нашої зустрічі пан Аттіас розповів мені наступне: "Представники Президента Януковича звернулися до нас в 20-х числах листопада... За результатами нашого візиту і огляду можу сказати, що травма дуже серйозна", - написав Горошинський.

За його словами лікар заявив, що Януковичу необхідні додаткові обстеження, щоб прийняти рішення про доцільність оперативного втручання, можливо і не одного.

"Ми б хотіли робити подальші обстеження і лікування в нашій клініці в Ізраїлі. Ми будемо обговорювати таку можливість з пацієнтом і, найімовірніше, організовувати його переїзд", - передав адвокат слова Аттіаса.

Він також підкреслив, що за результатами зустрічі лікар з за погодженням з Януковичем, передав йому експертні висновки, деталі якого він не може розголошувати.

"Надіслані мені доктором Аттіасом документи негайно подам в Оболонський суд після мого повернення", - додав Горошинський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські ЗМІ з посиланням на лікарів повідомили, що Віктора Януковича доставили в клініку в нерухомому стані з підозрою на травму хребта і коліна. Передбачається, що травму він отримав на одному з тенісних кортів в Підмосков'ї. Офіційного підтвердження ця інформація не отримала.