RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Україні розповіли про нову підлість Путіна напередодні виборів

СБУ дізналася про масові спроби спецслужб Кремля використовувати акаунти українців в соцмережах для впливу на майбутні вибори.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Оперативники СБ України встановили, що до реалізації цього механізму залучається ТОВ" Агентство Інтернет Досліджень" (ТОВ" Агентство Інтернет Досліджень"), яке, за отриманими від партнерів даними і власної інформації СБУ, причетне до розвідувально-підривної діяльності РФ і втручанням у виборчі процеси багатьох демократичних країн світу", - йдеться в повідомленні.

Виявляється, напередодні президентських і парламентських виборів в Україні в 2019 році до громадян України "від цієї російської "фабрики тролів" почали надходити пропозиції нібито від комерційно зацікавлених осіб".

В СБУ заявляють, що українським користувачам за винагороду пропонується надати тимчасовий доступ до так званого рекламному кабінету акаунтів в соціальних мережах Facebook і Twitter для "нібито поширення через них таргетингової реклами і просування комерційних інтересів".

Детальніше про майбутні вибори читайте в матеріалі "Апострофа": Росія виставить багато кандидатів на виборах президента України - Оксана Сироід.