RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скандал навколо Міноборони: з'явилася нова заява головного фігуранта

Тимчасово відсторонений від посади перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський заявив, що справа, в якій фігурує його син, була штучно скомпільована з брехливих провокаційних фактів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Справа, в якій фігурує мій син, що, очевидно, була штучно скомпільована з брехливих провокаційних фактів і продана за 30 срібняків, намагаються використовувати у виборчій кампанії. Моїм опонентам, як я бачу, не цікаво неупереджене розслідування НАБУ, і тому вони привертають радикальні організації до вуличних акцій і посилають їх атакувати будинок мого сина" - заявив він, коментуючи акцію націоналістичних організацій перед будинком його сина, Ігоря.

За його словами, підсумком таких дій стане тільки "картинка" для ЗМІ, а Гладковський-молодший повністю співпрацює зі слідством.

"Я написав заяву про звільнення з посади на час слідства, а мій син повністю співпрацює з правоохоронними органами для розслідування оприлюдненої інформації. Ми просимо припинити насильство на нашу сім'ю і на слідство. Ми підтримуємо максимальну прозорість цієї справи для суспільства, парламентського і міжнародного контролю", - додав чиновник.

Акція представників Національних дружин відбулася перед будинком Ігоря Гладковського після суботнього маршу Нацдружін в центрі Києва.

Як повідомляв "Апостроф", Гладковський подав до суду на програму "Наші гроші" з Денисом Бігусом, журналісти якої звинуватили його в участі в корупційній схемі контрабандних поставок комплектуючих з РФ за завищеними цінами.