RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Опитування ІАП: Зеленський і Тимошенко виходять у другий тур

Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко посідають перші рядки електоральних симпатій українців, в той час як чинний президент Петро Порошенко посідає третє місце.

Про це свідчать результати проведеного наприкінці лютого соцдослідження Інституту аналізу та прогнозування (ІАП).

Так, якби вибори президента України відбулися наступної неділі, за Зеленського віддали би свої голоси 19,5% українців (25,2% серед тих, хто визначився і візьме участь у виборах). У Тимошенко - 13,9% (17,9% серед тих, хто визначився).

Порошенко посідає третє місце із 11,9% (15,4% серед тих, хто визначився). Близьким до Порошенка є Юрій Бойко із результатом 10,7%. (13,8% серед тих, хто визначився).

Загальнонаціональне опитування проведене Інститутом аналізу та прогнозування спільно з Аналітичною групою "Соціопрогноз" за підтримки Київського прес-клубу.

Опитування проведено з 18 по 27 лютого 2019 року в усіх областях України (за виключенням тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, АР Крим).

Всього опитано 2022 респонденти. Метод отримання інформації: індивідуальне інтерв’ю за місцем проживання респондента "віч-на-віч".

Статистична похибка не перевищує 2,2%.