RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ще один кандидат у президенти відмовився балотуватися: озвучена причина

Кандидат в президенти України Сергій Кривонос вирішив зняти свою кандидатуру з майбутніх виборів.

Про це він повідомив в Facebook.

За його словами, він відмовився балотуватися, оскільки вважає недоцільною зміну Верховного Головнокомандувача ЗСУ під час війни.

"Я виважено оцінюю кожен свій крок. Тому, поки йде війна і вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені прийшлося прийняти зважене та дуже не просте для себе рішення щодо зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост Президента України. Я роблю це на користь громадян та майбутнього України! Вважаю сьогодні в тих умовах, яких знаходиться держава, не доцільним зміну Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України", - написав політик.

"Розумію, що зараз з уст наших ворогів, в тому числі і головних пропагандистів Росії, будуть звучати гасла що Кривонос продався і здався. Буде мільйон дискусій на теми за скільки, кому і за що, брудні маніпулювання тощо. Прошу Вас не вступати з провокаторами і спотворювачі дійсної картини в полеміку з цього питання і найголовніше не поширювати їх", - додав він.

Нагадаємо, раніше про зняття своєї кандидатури на користь Анатолія Гриценка оголосили Андрій Садовий та Дмитро Гнап.