RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Не співставили цифри: в мережі вказали на абсурдність скандалу навколо Порошенка

Автори компромату щодо президента України Петра Порошенка не спромоглися навіть перевірити цифри, в результаті чого їх матеріал вступає в протиріччя зі здоровим глуздом.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політичний консультант Володимир Макаровський.

Політолог упевнений, що ті, хто вважають Порошенка причетним до розкрадань, повинні уважно переглянути розслідування журналіста Дениса Бігус.

"Оригінали листувань нам ніхто не показував, але навіть в тому, що показують журналісти, складно знайти сенс", - заявив Макаровський.

Він підкреслив, що Порошенко за час свого президентства витратив на армію понад півмільярда гривень.

"Учасники схеми ділять суми, які здаються смішними, якщо згадати, скільки грошей витратив Порошенко на благодійність. Знаєте, скільки? 1,2 мільярда гривень! Зі своєї кишені. При цьому на саму армію - понад півмільярда. Зокрема, Порошенко за свої особисті гроші купував бійцям снайперські гвинтівки, бронежилети і автомобілі", - нагадав експерт.

Макаровський підкреслив, що саме те, що Порошенко допомагає армії, знімає з нього всі підозри в тому, що він пов'язаний з розкраданнями в "Укроборонпрому".

"Якщо згадати цей факт, то зв'язок президента з описаною журналістами корупційною схемою звучить, як мінімум, смішно, як максимум - абсурдно. Виходить, з одного боку, він витрачає сотні мільйонів зі своїх особистих грошей, щоб з іншого боку брати участь в махінації на суму десять тисяч доларів? Порошенко був успішним і багатим ще до президентства - це відомий факт. А те, що нижчі чиновники можуть красти - це не новина", - заявив експерт.