RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Максим Степанов став "Регіональним лідером року"

Губернатор Одеської області Максим Степанов став "регіональним лідером року" - це одна з номінацій премії "Людина року".

Як повідомляє фейсбук-сторінка Фонду Максима Степанова, церемонія нагородження переможців відбулася 23 березня в Національній опері України, пише ICTV.

"Мені приємно отримати цю нагороду, бо вона важлива і для моєї команди, і для людей, які живуть у регіоні. Адже це означає, що наша робота дає результат", - заявив Степанов.

Керівник Одеської ОДА очолив рейтинг експертного опитування, яке тривало протягом 2018 року. Зокрема, експерти відзначили, що Степанов вивів на новий рівень ремонт доріг у області, повістю ліквідував чергу на гемодіаліз, створив центри для лікування хвороб серця, сучасні відділення невідкладної допомоги та реалізував інші важливі проекти.

"Кожного дня просто працюємо. Будуємо лікарні, школи і дитсадки. З’єднуємо дорогами райони і далекі села. Змінюємо те, на що не звертали уваги десятки років. Яка мета? Довести, що ми здатні реалізувати той фантастичний потенціал, який має країна", - додав Степанов.

Також Степанов відомий тим, що у період його роботи капітально відремонтували міжнародну трасу "Одеса-Рені", Куяльницький лиман отримав статус курорту державного значення, а Аккерманську фортецю пропонують включити до переліку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Також Одеська область – серед лідерів по країні в реформі медицини та освіти.

Нагадаємо, Максим Степанов очолив Одеську обласну державну адміністрацію 12 січня 2017 року. Через два місяці презентував власний Стратегічний план дій "Розумний регіон".