RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Перемога Зеленського в першому турі виборів: що сказав Порошенко

Президент України Петро Порошенко, після оголошення перших результатів виборів президента, звернувся до виборців Володимира Зеленського, який посів перше місце на перегонах.

"Хотів би окремо сьогодні звернутись до молодого покоління. Ви бачите зміни в країні, але хочете щоб вони були швидшими, глибшими і якіснішими. Я зрозумів мотиви вашого протесту. Я вас почув. Прошу, почуйте і ви мене. Все що ми робили протягом 5 років - для майбутніх поколінь", - наголосив він.

Окрім того він заявив, що у першому турі Україні вдалося провести вільні й демократичні вибори і заявив, що 21 квітня, під час другого туру, країна знову складе "тест на нашу європейськість, на нашу відповідність європейській політичній культурі, цивілізаційним стандартам Європейського Союзу".

Він також наголосив, що такої гострої конкуренції, як під час цієї кампанії 2019 року, "у нас не було ще на жодних президентських виборах".

Також він заявив, що "Москва сподівалася на свою перемогу вже сьогодні".

Він також нагадав, що коли Києву доведеться проводити переговори з Росією, то "представлятиме її не Максим Галкін чи Євгеній Петросян, а, так, щоб ви знали про всяк випадок, Володимир Путін".

Читайте також онлайн трансляцію виборів президента України.