RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Хто така Олена Зеленська: що відомо про можливу першу леді України

Дружина можливого нового президента України Володимира Зеленського, який лідирує в президентських перегонах 2019, Олена була проти того, щоб чоловік брав участь у виборах.

Про це пише "Країна 24".

Олена Зеленська (Кияшко) родом з Кривого Рогу. З Володимиром вона вчилася в одній школі, але стосунки зав'язалися тільки в студентські роки, причому молоді люди навчалися в різних вузах.

Олена закінчила будівельний факультет Криворізького технічного університету, але за фахом не працювала. Вона пише тексти для студії чоловіка "Квартал 95".

Одружилися Володимир і Олена в 2003 році. До цього вісім років вони жили в цивільному шлюбі. Зараз пара виховує двох дітей: сина і дочку.

У декларації Володимира Зеленського за 2017 рік вказано, що в повній власності дружини - квартира і паркувальне місце в кримській Лівадії, а також квартира в 284 кв.м в Києві. Олена Зеленська також задекларувала кілька годинників, дорогоцінні прикраси та автомобіль Mercedes-Benz.

"Я була агресивно налаштована проти початку цього проекту, тому що це дуже важкий проект. Навіть це не проект, а напрямок в житті. Я встигла вже звикнути до цієї думки, і коли мені сказали, що, напевно, ми спробуємо, я вже була готова до того, що доведеться трохи змінити своє життя", - заявила Олена.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні відбувся перший тур виборів президента, в якому основна боротьба розгорнулася між трьома кандидатами - Володимиром Зеленським, Петром Порошенко і Юлією Тимошенко.