RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Блогер розповіла, що Коломойський придумав для Кулика

Заступник глави департаменту міжнародно-правової співпраці ГПУ Костянтин Кулик знаходиться під контролем Ігоря Коломойського, який розраховує з його допомогою домовитися з американцями і звести рахунки з людьми з оточення Порошенко

Про це на своїй сторінці в Facebook пише відомий журналіст блогер Олена Монова, передає "ДС".

"Одним з важелів (впливу Коломойського, - ред.) став прокурор Кулик, феєричний "виступ" якого ми всі могли спостерігати в програмі "Право на владу" все того ж підконтрольного Бені (Коломойському, - ред.) телевізійного каналу. Це розійшлося вже сотнями мемів по мережі. Однак ця карта ще не зіграна до кінця, судячи з прес-конференції Кулика УНІАН (сподіваюся, не треба говорити, кому належить це агентство новин?). А також інтерв'ю Кулика виданню The Hill", - пише блогер.

Вона вважає, що таким чином Коломойський "вирішив покласти трохи яєць в американський кошик".

Монова також зазначає, що Коломойський повністю контролює кандидата в президенти Володимира Зеленського і виборці, які вважають Зеленського самостійною фігурою, просто не хочуть цього помічати.

Як повідомлялося, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука звинуватив Костянтина Кулика в проведенні "брудної гри" і пригрозив перевірити озвучену ним інформацію на детекторі брехні. За його словами, прокурор "ще в 2016 році розповідав "цікаві речі", але при цьому називав "зовсім інші прізвища".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: