RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Управитель баранів: астролог оцінив шанси Вакарчука в політиці

У музиканта і громадського діяча Святослава Вакарчука все ще залишаються хороші шанси на президентство і потрапляння до Верховної Ради.

Про це "Апострофу" розповів астролог Влад Росс.

Він нагадав, що ще рік тому передбачав перемогу на президентських виборах або Володимира Зеленського, або Святослава Вакарчука.

"Хороші шанси були і залишаються на майбутнє президентство у Вакарчука. Тим більше, його прізвище перекладається як "управитель баранів", "пастух, який пасе своїх овець", а ім'я Святослав - святий дух, святість", - зазначив Росс.

При цьому він зазначає, що політичним успіхам Вакарчука сприятимуть і небесні тіла.

"У Вакарчука ми бачимо з'єднання Місяця і Сатурна, як з'єднання правителя, політика і можливість зайняти президентське крісло. Український престол він може зайняти трохи пізніше. Це не означає, що він на 100% буде президентом - для цього потрібно дивитися, в якому році будуть проходити наступні вибори, наскільки вони будуть сприятливими", - підкреслив астролог.

Разом з тим він висловив думку, що Вакарчук на 100% йде з музики.

"У нього сприятливі можливості подолання бар'єру на парламентських виборах восени. Якщо будуть дострокові вибори влітку, то шансів мало - на жаль", - резюмував він.

Про інші прогнози астролога читайте в матеріалі "Апострофа": Війна з олігархами і воскресіння середнього бізнесу - Влад Росс розповів про майбутнє Зеленського.