RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Знайдуть, за що посадити: соцмережі бурхливо обговорюють загрозу Портнова посадити Порошенко за ґрати

У мережі бурхливо обговорюють слова колишнього заступника голови Адміністрації президента при Вікторі Януковичі, юриста Андрія Портнова з приводу переслідування президента Петра Порошенка, який здав свої повноваження.

Журналісти і блогери активно коментують в соцмережах заяву Портнова.

"Друзі, сьогодні Порошенко офіційно втратив недоторканність від кримінального переслідування і годину назад ми направили в Державне бюро розслідувань перша заява про преступленіі. Вважаємо його причетним до державної зради, спробі захоплення державної влади і перевищенні влади і службових повноважень. Цією дією ми набуваємо ряд процесуальних прав, які використовуємо в залежності від офіційної реакції цього органу протягом декількох днів. Будемо публічно інформувати. Копія заяви тут", - написав Портнов.

"До речі, Портнов вже заявив, що буде переслідувати Порошенко і його оточення, і має намір відправити їх за ґрати. І з огляду на досвід 2010-2014, я чомусь не сумніваюся, що він уже ці загрози буде реалізовувати, на відміну від базіки Луценко. Ці знайдуть, за що посадити...", - прокоментував його пост журналіст Денис Казанський в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні почали активно обговорювати повернення в країну колишнього юриста екс-президента України Віктора Януковича Андрія Портнова.

Також повідомлялося, що політолог Віктор Андрусів, що входить в команду новообраного президента України Володимира Зеленського, поцікавився у генерального прокурора України Юрія Луценка про те, чи буде Портнова буде притягнуто до відповідальності.