RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Саакашвілі публічно психонув через рішення ЦВК щодо його політсили

Екс-глава Одеської ОДА, лідер партії "Рух нових сил" (РНС) Михайло Саакашвілі публічно психонув через рішення Центральної виборчої комісії (ЦВК), яка відмовила в реєстрації кандидатам від його політсили.

Емоційний пост політик розмістив у Facebook.

"Серйозно? Спочатку нас довго не пропускав банк, керівництво якого контролює Порошенко (колишній президент України Петро Порошенко, - "Апостроф"), а зараз нас знімає призначена ним же ЦВК", - написав він.

Варто відзначити, що скандальне рішення прийняли на засіданні в неділю, 23 червня. У ЦВК пояснили, що позачергові вибори були призначені указом президента від 21 травня, а отже, розгляд 8 травня на засіданні політради партії РНС питань, пов'язаних з участю партії в позачергових виборах, не міг бути здійснений.

У комісії уточнили, що позачерговий з'їзд РНС 10 червня, на якому затвердили виборчий список кандидатів, "відбувся в порушення вимог статуту цієї партії".

Нагадаємо, в кінці травня новообраний президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про повернення громадянства України Михайлу Саакашвілі.