RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Зеленський відвідав зону ООС: з'явилися цікаві подробиці і фото

У неділю, 7 липня, президент України Володимир Зеленський і президент Європейської ради Дональд Туск побували в районі розведення сил і засобів у Станиці Луганській на Донбасі.

Про це йдеться на сторінці Операції Об'єднаних сил у Facebook.

Так, на КПВВ Станиця Луганська генерал-лейтенант Олександр Сирський ознайомив Володимира Зеленського та Дональда Туска з поточною ситуацією на цій ділянці. Політики поспілкувалися з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і місцевими жителями, а також ознайомилися з гуманітарними проектами, які реалізуються за підтримки ЄС.

"На території КПВВ глава держави зробив зупинку, щоб вшанувати пам'ять і покласти квіти до пам'ятного знаку українським воїнам, які загинули в боях з російськими окупантами. Крім цього, високим гостям були представлені результати роботи груп розмінування: неспростовні докази російської агресії у вигляді залишків ворожих боєприпасів, знайдених піротехнічними групами", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Зеленський особисто перевірив нові позиції сил ООС на ділянці розведення.

Також Зеленський пообіцяв відновити зруйнований міст у Станиці Луганській

"Ми хочемо відновити цей міст. Я публічно домовлявся з нашим урядом: знаходимо гроші - і дуже швидко будуємо його. Для цього необхідно відсунути укріплення іншого боку. Якщо вони це зроблять, ми почнемо будувати міст і швидко це зробимо", - сказав глава держави.

Також у мережі помітили цікаву деталь.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський у Канаді сфотографувався з співробітницею поліції з прізвищем Зелена.

Крім того, в прес-службі президента Володимира Зеленського допустили помилку, назвавши столицею Канади - Торонто.