RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Росії не сподобається: в Україні хочуть провести ще один телеміст

Український "24 канал" має намір провести телеміст з грузинським телеканалом "Руставі-2", в ефірі якого нещодавно матом образили президента Росії Володимира Путіна.

Зазначається, що дата телемосту буде визначена найближчим часом. Сам телеміст пройде на тему "небезпечного північного сусіда" і викликів, які приносить Грузії та Україні Росія.

"Ми будемо говорити з тими, кого поважаємо, з ким маємо спільні проблеми і спільного ворога. Ми будемо говорити з тими, хто нас розуміє. І мова йде не про мову спілкування, це не проблема - з нашими грузинськими колегами ми будемо спілкуватися російською в прямому ефірі. Мова про розуміння спільних цінностей і бачення майбутнього!"- йдеться в повідомленні телеканалу.

Очікується, що від української сторони участь у дискусії візьмуть відомі журналісти та експерти.

Нагадаємо, в мережі піднялася хвиля обговорень і коментарів з приводу відмови телеканалу NewsOne проводити спільний телеміст "між Росією і Україною", анонсований російським телеканалом "Росія 24".

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті з'явилися яскраві гумористичні картинки на тему спільного телемосту з російським пропагандистським телеканалом "Росія-1", який планував провести український телеканал NewsOne.