RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Скандал Зеленського з Годунком у Борисполі: в мережі знайшли пророцтво

Секретар міської ради Борисполя Київської області Ярослав Годунок, якого в середу, 10 липня, вигнав з наради президент України Володимир Зеленський, на президентських виборах у квітні голосував саме за чинного главу держави, через що йому "пророкували" проблеми.

Про це свідчить пост, розміщений на його сторінці в Facebook.

"Проголосував за майбутнє моїх дітей, за процвітаючу Україну і чесного преЗЕдента", - написав 21 квітня в соцмережі Годунок.

Крім того, в коментарях до посту він різко висловився на адресу нині екс-президента Петра Порошенка, йому один з користувачів відповів, що через півроку він пошкодує про свої слова, що тепер воно й сталося.

На це вже встигли відреагувати в мережі.

Варто додати, що Зеленський на нараді пригадав, що Годунок був раніше судимий за ч. 3 ст. 142 КК України "Розбій", пов'язаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, після чого вигнав його із зали.

За даними "Обозревателя", Годунок був засуджений на 5 років позбавлення волі за 3-ма статтями. Однак, з огляду на, що це була його перша судимість, суд звільнив його від відбування основного покарання з випробувальним терміном на три роки. Зараз Годунок балотується до Верховної Ради України по 98-му округу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Зеленський заявив про скасування військового параду на День Незалежності в Києві. У відповідь на це в мережі піднялася хвиля невдоволення.