RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вигнаний Зеленським депутат згадав про рояль і пригрозив президенту судом

Секретар міськради Борисполя Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав із залу під час робочої наради, пообіцяв подати до суду.

Про це повідомляє видання "ТТ-Інфо".

"Якийсь хам виганяє людину, яку обрали люди, я взагалі в шоці. Все почалося з того, що я почав задавати питання і просити допомоги Президента в будівництві лікарні, розповідаючи про корупцію в райадміністрації. І замість того, щоб райадміністрацію вигнати за те , що вони відмивають гроші, чомусь вигнали мене", - прокоментував своє вигнання Годунок.

Секретар міськради відзначив, що гнів президента викликали зауваження про корупцію в районі і відсутність фінансування.

"Він прочитав в Інтернеті якусь дурницю. Він сам сказав, що знайшов щось в Інтернеті і там про мене щось пишуть. Так що, мені знайти в Інтернеті, що там на нього пишуть, як він по роялю яйц...ми б'є або там, де він на наркомана схожий або бухий? Тому ніякого розбою не було, я держслужбовець", - також заявив Годунок.

Чиновник зібрався подавати на Владимира Зеленського в суд, щоб вимагати вибачення та компенсації за моральну шкоду.

"Я завтра зберу прес-конференцію і подам на нього до суду. Буду вимагати вибачень за цю ситуацію і компенсації за моральну шкоду. Він поводився як якийсь гопник: "Вийди, геть звідси, йди гуляй". Я ж і є влада, навпаки послухай її. А мене за правду виганяють з залу. Ось така ситуація", - резюмував Годунок.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 10 липня президент Володимир Зеленський призначив нового главу Київської області.