RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Зеленський покарав главу ДФС за брехню: опубліковано відео

Президент України Володимир Зеленський під час робочої наради в Одесі звільнив главу Державної фіскальної служби Олександра Власова.

Відповідне відео було опубліковано прес-службою Офісу президента.

Зеленський звернувся до Власова з приводу звільнення керівників митниці в чотирьох областях - Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій, як вимагав президент під час наради в Ужгороді 6 липня. За словами Зеленського, повідомлення в соцмережі від глави ДФС про звільнення їх від виконання обов'язків виявилося неправдивим.

Власов відповів, що після наради в Закарпатті він звільнив від виконання обов'язків двох посадових осіб, а ще двох відправлено у відпустку за станом здоров'я близьких родичів.

"Ви вважаєте, що я - ідіот, дійсно? Ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів, щоб Ви особисто написали заяву на звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо не можете впоратися з людьми у вашій вертикалі. Скажіть, будь ласка, мені дату, щоб я знав про це не з Facebook, а з реальних документів", - підкреслив Зеленський.

Після цього Власов сказав: "Я сьогодні напишу заяву".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", під час офіційного візиту в Дніпро президент України Володимир Зеленський побився об заклад з місцевим міським головою Борисом Філатовим: на кону - посада Філатова.