RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Такий, як і всі: Зеленський дав пояснення щодо кортежу і ДТП з дітьми

Президент України Володимир Зеленський дав пояснення щодо свого кортежу і ДТП з дітьми, яка сталася в Запорізькій області.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Зеленського, під час пересування президента дорогами України їде два автомобілі: президентський і автомобіль охорони, іноді буває третій - з супроводжуючими особами, членами команди і охороною.

"Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у пробках, ніхто не включає "мигалок" тощо ... Президент - такий же учасник руху, як і всі", - підкреслив він.

Крім того, Зеленський пообіцяв, що винуватці ДТП з дітьми в Запорізькій області будуть покарані.

"Це неприпустимо. Якщо працівники УДО (Управління державної охорони, - "Апостроф"), які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила і будуть визнані винуватцями ДТП, вони будуть притягнуті до відповідальності. І слава Богу, що всі залишилися живі", - зазначив Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 14 липня, в Запорізькій області кортеж президента Володимира Зеленського зіткнувся з автобусами, в яких їхали діти.

Незабаром у мережі з'явилася офіційна інформація про ДТП з кортежем президента України Володимира Зеленського в Запорізькій області.