RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Москва хоче крові: Яценюк розкрив підлий план Путіна по Україні

Путін хоче танцювати на могилах європейських надій - Арсеній Яценюк: Путін хоче танцювати на могилах європейських надій

Мета президента Росії Володимира Путіна - не мир, а війна проти усіх, тому що Москва не вірить у сльози, а хоче крові.

Про це написав прем´єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму блозі на Цензор.НЕТ.

Яценюк нагадав, що сьогодні, саме в річницю трагедії MH17, «Медведчук представив у Страсбурзі план Путіна стосовно України і Європи».

Суть цього плану Росії, наголосив Арсеній Яценюк, - «все лягає на Україну»: «Жертви, злочини російських військових і бойовиків, вбивства, зґвалтування, катування. Все, що було знищено або вивезено в Росію. За це має заплатити Україна».

За планом Путіна, озвученим Медведчуком, «Україна не має і не може мати самостійного майбутнього»: «Все буде вирішувати Москва. Так хоче Кремль. У нього така версія історії. Бо нема українців. Не було. Не має бути».

Згідно з планом Кремля, «щоб якось зберегтися, Україна має бути максимально розділена»: «Вони пропонують автономію для Донбасу. Навіщо? Бо автономія для Донбасу - це повтор сценарію, який вони вже провернули в Криму».

Тим часом, наголосив Арсеній Яценюк, сам Крим виводиться Росією за дужки: «Крим, каже Москва, належить Росії. Іншого варіанту не буде».

Європа, згідно з планом Путіна, має заплатити Москві «через підтримку ідеології «примирення», плюс - Північний потік-2».

«Будете платити завжди, каже Путін. Європо, продовжуй у цьому дусі, - по суті, говорить він європейським слухачам. Запрошуй медведчуків, допускай російських парламентаріїв до Парламенської Асамблеї Ради Європи, кидай за ґрати українців. І уважно слідкуй за новинами: скоро ми прийдемо до твоїх наступних територій - Польщі, Угорщини, країн», - вважає політик.

«Європо, каже Путін у день річниці MH17, ти заплатиш за все, навіть за розвал Радянського Союзу. Бо ти втомилася, Європо. Розраховуєш, що настав час для того, щоб перевести подих, порозумітися, домовитися. А Путін так не думає. Приймайте його в гості. Він хоче танцювати на могилах європейських надій. Саме це у Страсбурзі сказав сьогодні Медведчук», - підкреслив Арсеній Яценюк.