RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Єфремов вийшов з СІЗО: відео та перша заява одіозного екс-регіонала

Колишній голова парламентської фракції "Партія регіонів" Олександр Єфремов дав перше інтерв'ю після виходу з СІЗО в Старобільську, в якому він знаходився останні три роки.

Про це повідомляє ТСН.

"Для мене головне завдання - довести, що я як член "Партії регіонів" абсолютно невинний, і що більше мільйона чоловік були в "Партії регіонів" - це хороші, порядні люди, які живуть в Україні і вважають себе українцями", - заявив він.

За його словами, весь цей час він був не в курсі політичної ситуації в Україні.

"Що в країні - я бачив по телебаченню, але з огляду на те, що я був обмежений в надходженні інформації, мені важко робити остаточні висновки. Те, що зараз відбувається, я думаю, не мені оцінювати. Мені треба трохи розібратися в ситуації, яка склалася, інакше я б виглядав нерозумно з якимись оцінками", - розповів він.

При цьому, Єфремов зазначив, що нинішня невизначеність не означає, що він "вийшов з гри".

"Це не говорить про те, що я зав'язую з якоюсь політикою, але коли ти три роки просидів у в'язниці, розповідати про те, що ти будеш зараз когось наставляти, - це нерозумно", - додав Єфремов.

Як писав "Апостроф", раніше колишній регіонал Олександр Єфремов, який вже три роки знаходиться під вартою, був включений до першої десятки виборчого списку "Опозиційного блоку" на позачергових парламентських виборах. В суді його звинувачують у "сприянні сепаратизму… зазіханні на територіальну цілісність і суверенітет" України.