RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Я - доктор смерть: Супрун розповіла кумедний епізод про першу зустріч із Зеленським

Колишня виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла про те, як вперше зустрілася з президентом Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє в своєму Telegram каналі журналістка Соня Кошкіна.

У відповідь на питання про те, як Супрун відноситься до різких заяв Зеленського на її адресу під час виборчої кампанії, колишня в.о. міністра розповіла про те, що на зустрічі з президентом представилася йому як "доктор Смерть".

"Розкажу один епізод, вам точно сподобається. На самому початку його президентства у нас відбулася зустріч - ми з командою презентували йому зміни, що вже проваджені: розказували, пояснювали тощо. Були також присутні Богдан, Гончарук (тоді ще в статусі заступника ОП), Шефір, інші. Так от, заходячи на цю зустріч, Зеленський вітався з кожним особисто - за руку. Підходить до мене, простягає руку назустріч, каже: "Я - Володимир Зеленський". "А я - доктор Смерть", - розповідає Супрун.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", колишня в.о. глави Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун розкритикувала роботу команди президента Володимира Зеленського .