RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Підказувач Богдан завжди поруч: як команда Зеленського вирішує ключові проблеми країни

У команди президента Володимира Зеленського немає регулярного формату нарад, в той же час багато важливих питань обговорюються в онлайн чатах.

Про це в своєму Telegram каналі з посиланням на джерела пише журналістка Соня Кошкіна.

"Одне з питань, яке я постійно задавала в останні тижні членам команди ЗЕ: "який у вас формат стратегічних обговорень?". Ось, трапляється щось, як ви виробляєте відповідні реакції? Хто з ким радиться? Сімки, дев'ятки стратегічні, ось це ось все? Адже це важливий індикатор, насправді. Дуже важливий", - пише вона.

За словами Кошкіної, її співрозмовники не поспішали давати чітку відповідь і відзначали, що безпосередньо в Офісі президента Зеленський за власною ініціативою збирає своє "близьке коло" час від часу.

"Якогось регулярного формату, наприклад ранкових летючок або тижневого планування не існує. А оперативний підказувач, зрозуміло, Богдан. Який дуже не любить втрачати з поля зору (в буквальному сенсі) президента хоча б ненадовго", - передає слова співрозмовників журналістка.

Крім того, у команди Зеленського є близько півтора десятка чатів, в яких також обговорюються важливі питання.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", глава Офісу президента України Андрій Богдан розбурхав мережу дивним зверненням до президента Володимира Зеленського .