RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Ховайте шапки! У мережі ажіотаж навколо "повернення" Януковича в Україні

Адвокат екс-президента втікача Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його підопічний готується повернутися в Україну.

"Він зараз перебуває на території Російської Федерації тимчасово. І захистом здійснюються заходи, які забезпечать можливість його перебування на Батьківщині", - сказав Сердюк за результатами засідання в Апеляційному суді Києва, який розглядає скарги адвокатів щодо скасування вироку Януковичу.

При цьому адвокат Януковича заявив, що його клієнт очікує, що в Україні будуть притягнуті до відповідальності ті, хто винен "в здачі Криму, в скоєнні антиконституційного захоплення влади або державного перевороту".

Тим часом в мережі вже активно обговорюють майбутнє повернення і радять ховати шапки. Втім, користувачі відзначають, що навіть якщо екс-президент повернеться, йому потрібно буде відсидіти 13 років.

Як повідомляв "Апостроф", 27 серпня в Україну повернулася екс-міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, яка була відразу ж затримана , але вже через два дні - відпущена з СІЗО .