RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Скандального Ківу застукали в Раді за дивним заняттям: в мережі жорстко жартують над відео

Поведінку народного депутата від "Опозиційноїплатформи - За життя" Іллі Ківи у Верховній Раді бурхливо обговорюють в соцмережах.

Протягом дня скандальний депутат двічі потрапляв в об'єктив камер при дивних обставинах. Відповідне відео опублікував в Facebook фотограф Ян Доброносов.

У першому випадку депутат, стоячи недалеко від трибуни, ховав руки за робочими столами нардепів і потайки щось робив в своєму телефоні. Як виявилося, Ківа намагався приховати свою переписку з моделлю, яка підписана в його смартфоні як "Юля конкурс краси Одеса".


Переписка з дівчиною дивно вплинула на поведінку народного депутат. Зайнявши своє робоче місце, він став активно потирати штани в районі ширінки. Після цього Ківа чомусь задер штанину і підтягнув шкарпетки.

Ролики активно коментують користувачі мережі, жартуючи над Ківою.

"Що він там робить?", "Це він так уникає фотокамер? Щоб його смс коханкам не сфоткали?", "Не соромиться, прямо під куполом", "Розробляє дрібну моторику пальців?", "Яка у вас сексуальна орієнтація? Права рука ... "," Готується грати на роялі ", - пишуть вони.

Як раніше повідомляв "Апостроф", журналісти потролили члена партії "Опозиційна платформа - За життя" Іллю Ківу.