RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

Братський народ: в Росії висловилися про підлу любов Путіна до України

Висловлювання російського президента Путіна під час засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" про "братній" український народ є черговою фазою гібридної війни.

Таку думку висловив "Апострофу" російський блогер і економіст Слава Рабинович.

Як вважає Рабинович, тепер російські пропагандисти за вказівкою Путіна будуть замість "хунти" і "київського режиму" розповідати те, що він буде вкладати їм у роти.

"Засоби масової агітації і пропаганди, якими є ті організації, які Путін називає росЗМІ, нічого ніколи не говорять на підставі своєї редакційної політики", - стверджує російський блогер.

При цьому він нагадав керівникам російських ЗМІ незавидну долю редактора і головного учасника нацистського пропагандистського видання "Штурмовик", що розпалював ненависть до євреїв і більшовиків, Юліуса Штрайхера, якого повісили після Нюрнберзького трибуналу.

Слава Рабинович вважає, що Путін, як "диригент" через темники президентської адміністрації використовує російські ЗМІ для досягнення своєї стратегічної мети: повзучої гібридної окупації України.

"Якщо Путіну тактично вигідно зараз показати Зеленському "морквину", а не "дубину", пряник, а не батіг, то він йому показує - для того, щоб похвалити Зеленського за його поточну або майбутню зговірливість, наприклад, з приводу так званої "формули Штайнмаєра", - підкреслив російський блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Росії Володимир Путін здивував дивною заявою про смерть і бога під час засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай".