RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Є два варіанти по Донбасу: в мережі розкрили деталі зустрічі Зеленського з ветеранами АТО

У середу, 9 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з ветеранами бойових дій на Донбасі, на якій вони поспілкувалися про можливі домовленості з Росією і майбутні дії України по реінтеграції окупованих територій.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Віктор Трегубов, який був присутній на зустрічі.

За його словами, Зеленський заявив, що збирається "вирішити питання" з Донбасом протягом року. Якщо ж за рік не вдасться вийти на прийнятні домовленості - то він збирається "вибудувати вал".

"Я це зрозумів, як повернення до діючого статус-кво з ізоляцією окупованих територій. Взагалі, він упевнений, що в будь-який момент може зіскочити і повернутися до цього стану (а ось я - ні). Але цей варіант він розглядає, як негативний, тому прагне до реінтеграції", - пише Трегубов.

Також Зеленський, за словами ветерана, поскаржився на тиск з боку Заходу в здійсненні Мінських домовленостей і розповів, як буде проходити розведення сил на лінії зіткнення на Донбасі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський призначив прес-марафон на продуктовому ринку в Києві.