RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Депутат Ради показав на відео італійську віллу топ-пропагандиста Кремля

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко побував на італійській віллі ведучого пропагандиста каналу "Росія 24" Володимира Соловйова.

Відео цього візиту Гончаренко опублікував на своєму каналі на Youtube.

"Дача на озері Комо за 8-10 млн євро, басейн, прислуга, красивий будинок. Він нахабно бреше і закликає вбивати, але не в Італії, а в Україні. А потім їде на відпочинок до Італії ", - написав народний депутат в підписі до відео, поширеного в соцмережі.


Олексій Гончаренко пояснив свою присутність в маєтку Соловйова тим, що був запрошений на міжнародну конференцію в Італії, яку проводив фонд Конрада Аденауера. Як виявилося, неподалік від місця проведення конференції розташована дача російського пропагандиста.

"Так зазвичай і відбувається з усіма російськими пропагандистами. Дурити народ можна там, в Росії, а ось жити комфортніше в Європі ", - зауважив він в пості на Facebook.

Скориставшись нагодою, депутат розклеїв неподалік вілли листівки з написом "Wanted", а також вручив ще одну - комусь із робітників, який перебував на території вілли.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі створили чергову карикатуру з російським пропагандистом Володимиром Соловйовим, який активно намагається стати громадянином країни Європейського союзу.