RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Наступною чекаємо Вєрку Сердючку: мережі розбурхало звернення коміка з РНБО до "прихильників"

Шоумен і продюсер "Кварталу 95" Сергій Сивохо, якого призначили радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу, зробив важливу заяву, яка викликала бурхливу реакцію в українців.

"Не очікував, що у мене стільки шанувальників, в тому числі таємних) У будь-якому випадку, всім величезне спасибі за увагу до мене і до теми Донбасу. Розумію, що болить, що немає простих рішень і все вже втомилися сподіватися і чекати", - написав він на своїй сторінці в Facebook, таким чином прокоментувавши бурю несхвалення у зв'язку зі своїм призначенням.

За його словами, він буде відповідати "тільки за гуманітарну політику, за роботу з людьми і смислами".

"І працювати буду з великою і цілеспрямованою командою. Всі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, в тому числі в головах. Я пропоную не поспішати з висновками, хайпом і хейтом. Скоро ви всі побачите, і тоді ми зможемо конструктивно дискутувати. А поки давайте об'єднувати зусилля в ім'я Донбасу, Криму і України. Мир нам!" - додав він.

У мережі одразу же відреагували на заяву новоявленого очильника з РНБО, пригадавши йому підтримку побіжного президента Віктора Януковича.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі бурхливо відреагували на призначення Сивохо радником секретаря РНБО.

Також Сивохо розповів, чим займеться в РНБО.