RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В "Слузі народу" зріє серйозний розкол: резонансні деталі і відео

Скандал з резонансним голосуванням в комітеті Верховної Ради з питань фінансів і податків, в ході якого група депутатів від "Слуги народу" відмовилася підтримати позицію керівництва партії, отримав продовження.

Комітет приймав рішення щодо законопроектів, які, як стверджується, здатні ліквідувати корупційні "схеми", з якими пов'язують колишнього нардепа Антона Яценко. 11 народних депутатів відмовилися за них голосувати.

Нардепів звинувачують в зв'язках з корупціонерами і отриманні хабарів. У відповідь на ці звинувачення, в тому числі і з боку керівництва "Слуги народу", нардеп Олександр Дубинський зібрався пройти в прямому ефірі "детектор брехні". Про це він заявив в емоційному відеозверненні.

Увага, нецензурна лексика.

Журналіст Сергій Лещенко у своєму Telegram каналі привів список тих депутатів, які не проголосували на засіданні комітету.

Крім того, інша журналістка, Соня Кошкіна, в своєму Telegram також поділилася подробицями скандалу.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі влучною карикатурою висміяли ініціативу Офісу президента України перевіряти депутатів з фінансового комітету Верховної Ради на детекторі брехні.