RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Яременко, який оскандалився секс-листуванням, озвучив своє покарання

Народний депутат з фракції "Слуга народу", Богдан Яременко, який потрапив в скандал через інтимне листування, заявив про складання повноважень голови комітету з міжнародної політики і міжпарламентського співробітництва.

Про це він сам повідомив на своїй сторінці в Facebook.


"З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту" Букви "від статті 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складання повноважень голови комітету", - повідомив народний депутат в пості на своїй сторінці в Facebook

За словами Богдана Яременка, через голову фракції Давида Арахамію йому передали пропозицію від трьох фракцій у Верховній Раді - Європейської солідарності, Батьківщини і Голосу - написати заяву про відставку і повідомити про це до 19.00 в соцмережах.

Однак передати свою заяву голові Верховної Ради України Яременко обіцяє тільки в тому випадку, якщо рішення про відставку прийме фракція партії "Слуга народу". За його прогнозами, це станеться не раніше, ніж в понеділок через тиждень.

Фотокопію заяви депутат пообіцяв опублікувати не пізніше 23.00 в коментарях до свого посту.

"Хочу привітати особисто Віктора Медведчука, Олега Волошина та інших ... партнерів з фракції ОТЗЖ, які змогли все це провернути, залишившись формально осторонь шантажу своїх колег з ПЕС, БЮТ і Голосу", - зауважив Богдан Яременко, натякнувши на тих, кого вважає винуватцями цього скандалу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що вважає неправильною зйомку особистих листувань, і пригрозив судом журналістам, які втручаються в особисте життя депутатів.