RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Нардеп зробив дивну заяву про "хороших" бойовиків: в мережі хвиля гніву, відео

Заява радника секретаря РНБО, народного депутата Максима Ткаченка про можливе залучення до роботи в новій українській владі на Донбасі чиновників, які зараз працюють на окупованих територіях, викликалf бурхливу реакцію в мережі.

Про це нардеп заявив каналу "Донбас Реалії", відео розміщено в YouTube.

"Мені здається, що і на тому боці зараз при владі все одно є професійні люди, все одно є люди зі здоровим глуздом, все одно є чесні і порядні люди, які хочуть миру, хочуть повернення територій, але з різних причин залишаються там. Я не виключаю, що хтось із них зможе залишитися в команді нової влади ", - зауважив у своєму коментарі про майбутнє нинішніх "чиновників" на окупованих територіях Донбасу Максим Ткаченко.


У соцмережах такі висловлювання Ткаченко викликали хвилю обурення.

"Відправити б його до цих" чесним і порядним "на підвал, цікаво було б потім його сполушать", - пишуть, зокрема, в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бурхливу реакцію в соцмережах викликала пропозиція радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергія Сивохо почати пошук "діалогу на шляху до миру" на Донбасі і відмовитися від старої політики, яку диктує "войовнича меншість".