RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

"Працює" Джокер: скандал зі "зливом" листування нардепів висміяли влучними фотожабами

Опубліковане листування українського пранкери Джокера, який діє під виглядом генерального прокурора Руслана Рябошапки, викликало переполох серед народних депутатів і породило безліч жартів.

З цього приводу в мережі з'явилися кумедні фотожаби від українського політтехнолога Олексія Глибоцького.

В картинках, які поширюються в соцмережах, використані кадри і фрази з відомих комедій.

"Я не здивуюся, якщо завтра з'ясується, що ваш чоловік таємно листується з Джокером", - перефразував відому цитату із "Діамантової руки" автор фотожаб.

Про пранкера Джокера в українському медіа-просторі стало відомо 30 жовтня 2019 року, завдяки сайту Страна.ua, де була опубліковане його перше листування з народним депутатом Богданом Яременком під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки. Це сталося на піку секс-скандалу, що розгорівся навколо нардепа.

31 жовтня в мережі Telegram з'явився канал пранкера Джокера, на якому була опубліковане його листування з нардепами від "Слуги народу" Михайлом Радуцьким і Миколою Тищенком - також від імені Рябошапки.

Автор каналу, який називає себе Джокером, обіцяв викласти нові викриття, якщо кількість його передплатників виросте - спочатку до 10 тисяч, а потім і до 50 тисяч.

"Немає нічого дивного, що Джокер народився в Хелловін [31 жовтня]. Це мій день. Якщо ви не підпишетеся на цей канал, то я сам знайду вас. У вашому телефоні. Ваших чатах. Ваших думках. Я опинюся там, де ваше темне місце", - написав про появу свого каналу в Telegram автор.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося продовження інтимного листування нардепа Богдана Яременка, навколо якого піднявся гучний скандал.