RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ківа раптово засвітився на росТБ з гучною заявою: опубліковано відео

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Ківа пояснив свою появу у Верховній Раді в масці Джокера в ефірі одіозної російської телепередачі "60 хвилин".

Ківа назвав свою акцію протестом "народного депутата і громадянина, який сказав, що буде боротися і викривати тих, хто називає себе "слугами народу".

Втім, ведуча пропагандистської передачі, Ольга Скабєєва, не оцінила "перформанс" Ківи і дозволила собі пожартувати на тему російської агресії в Україні.

"Я закликаю не сміятися на цю тему. Це ж серйозно. Це ж імідж України, ви ж в НАТО йдете, у вас же агресія, анексія і ось це ось все. А потім ви скачете в гумових масках, з синцями! Чому ви злий клоун в кінці кінців, а не добрий?!" , - сказала вона.

Нардеп у відповідь заявив, що своєї мети він домігся - його "почули люди".

"Сьогодні йде тиск на свободу слова і приймають ті закони, які фактично є убивчими для країни і для народу України. І ми як опозиційна партія повинні цьому протистояти. У нас сьогодні існує тиск на ті канали, які дають збалансовану політику, і це породжує протест", - заявив Ківа.

Він додав, що український парламент перетворився в ще одну циркову виставу. У той же час депутат вважає, що політика зараз повинна бути більш яскравою. Як приклад такої "яскравою політики" Ківа назвав Володимира Жириновського.

Як раніше повідомляв "Апостроф", поява Іллі Ківи в масці Джокера у Верховній Раді викликала безліч жартів в соціальних мережах.