RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Мосійчук висловився про арешт Ляшка

Арешт лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка за бійку з Андрієм Герусом стане свідченням того, що прокуратура діє за політичними мотивами.

Про це повідомляє екс-депутат і колишній однопартієць Ляшка Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook.

"Влада притягує до кримінальної відповідальності Ляшка і просить суд обрати для нього запобіжний захід у вигляді арешту без права на заставу. Це не має ніякого відношення до права і правосуддя і якщо Ляшко заарештують, то виключно з політичних мотивів, що неприпустимо! На волі під заставою або особистим зобов'язанням гуляють корупціонери, грабіжники і навіть вбивці, а тут за гіпотетично розірвану сорочку безальтернативна в'язниця. Повний абсурд!", - написав Мосійчук.

Нагадаємо, 18 листопада Бориспільська місцева прокуратура повідомила про підозру колишньому народному депутату Олегу Ляшку за його бійку з чинним парламентарієм Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль" і направила до суду клопотання про обрання екс-депутату запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави.

6 листопада в VIP-терміналі аеропорту "Бориспіль" лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко побився з депутатом Андрієм Герусом, якого він звинуватив у імпорті російської електроенергії, що був відновлений через внесену депутатом поправку до закону.

Раніше народний депутат України, перший заступник комітету з питань енергетики і ЖКГ Олексій Кучеренко заявив, що глава енергетичного комітету ВР Андрій Герус повинен бути звільнений з посади голови комітету через лобіювання інтересів олігархів.