RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

"Слуга народу" влип у скандал через судимість за педофілію: опубліковано фото

Народний депутат України з фракції "Слуга народу" Роман Іванісов за рішенням суду відбував покарання в вигляді позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої.

Фото документів, які підтверджують цей факт, опублікував у своєму Telegram-каналі народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук.

"Народний депутат від" слуг народу ", обраний по 153 в / о (м.Рівне, Рівненський р-н), Роман Іванісов в 90-х був засуджений і відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої!" - підписав опубліковані знімки колишній нардеп, невтішно відгукнувшись при цьому про "нові обличчя" в парламенті.

Як стало відомо журналістам з джерел в правоохоронних органах, Іванісов був затриманий 14 вересня 1995 року працівниками Куйбишевського райвідділу міліції Запорізької області за ст. 117 ч. 3 (зґвалтування неповнолітньої) та ст. 118 ч. 2 (зґвалтування неповнолітньої неприродним чином) Кримінального кодексу України. 21 березня 1996 року Іванісов був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, з яких відбув 2 роки 6 місяців у виправних колоніях загального режиму.

У відповідь на звинувачення народного депутата Іванісов опублікував на своїй сторінці в Facebook фотокопію довідки про відсутність судимості, поруч з якою розмістив фотографії Бен Ладена, Пабло Ескобара і канібала Бокаси.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в коментарях журналістам з цього приводу повідомив, що якщо інформація підтвердиться, то це питання буде винесено на розгляд фракції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Ганна Скороход, яку виключили з фракції "Слуга народу", заявила, що їй надходили погрози, в тому числі і від глави фракції Давида Арахамія.