RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Секс-скандал з призначенням заступником міністра: з'явилася реакція фігурантки і її керівника

Міністр інфраструктури Владислав Криклій на наступному засіданні Кабінету міністрів буде просити про звільнення заступника з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної, яка потрапила в інтимскандал через своє призначення на посаду.

Про це сам Криклій написав в Facebook

"Я сам формував свою команду, і залишаю за собою право змінювати її. Я вкрай незадоволений відсутністю порозуміння між Олександрою і командою міністерства інфраструктури ... Олександра Клітіна відмовилася йти у відставку в дусі європейської політичної традиції ... Я вважаю за необхідне винести на наступне засідання уряду представленя про її відставку від свого імені", - заявив він.

Сама Клітіна під час брифінгу в п'ятницю, 22 листопада, запевнила, що скандал ні що інше, як фейк, який запустили через відсутність інших компроматів на неї.

За її словами, вона готова піти в суд, щоб відбілити свою репутацію і заявила, що має намір домогтися моральної компенсації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Клітіна після секс-скандалу стала "жертвою" пранкери "Джокера", який оприлюднив листування із заступником міністра.