RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Добкін в прямому ефірі відзначився погрозами вбивства топ-політиків: відео та реакція мережі

Екс-нардеп від "Партії регіонів" Михайло Добкін у прямому ефірі телеканалу ZIK закликав стратити п'ятого президента України Петра Порошенка та низку відомих політиків.

Фрагмент ефіру опубліковано на YouTube.

"Необхідно на місяць-два, максимум – три ввести у країні воєнний стан. І за законами воєнного часу на центральній площі – там, де пролилася перша кров людей, повісити Петра Порошенка, Олександра Турчинова, це чудо з керівництва "Свободи" Олега Тягнибока. А Андрія Парубія повісити догори ногами на Будинку профспілок в Одесі", – сказав Добкін.

Його заяви розбурхали мережу.

"Думаю, Порошенко не буде писати заяву до ДБР через погрози. У Парубія, кажуть, почуття страху відсутнє за визначеням. Турчинов - узагалі наш "кривавий Пастор" і він не боїться - нехай його бояться. А Тягнибок при зустрічі може просто побити Добкіна. Але цікаво по ДБР - вони завтра о 6-й ранку прийдуть до Добкіна з обшуком. як сьогодні до Звіробій? (Маруся Звіробій - громадська активістка, у якої 28 листопада вранці співробітники ДБР провели обшук у справі її погроз на відео чинному президентові Володимирові Зеленському - ред.)", - написав журналіст Кирило Сазонов у Facebook.

Михайло Добкін і раніше погрожував політикам. У 2017 році бажав смерті нардепові і журналісту Мустафі Найєму. Того ж року Добкін закликав тодішнього голову МЗС України Павла Клімкіна спалити себе на Хрещатику.

"Апостроф" уже повідомляв, що, у зв'язку з погрозами вбивством чинному президентові, у четвер, 28 листопада, детективи Державного бюро розслідувань (ДБР) почали обшуки у відомого українського волонтера Марусі Звіробій.