RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Якщо не доходить: Звіробій знову вибухнула погрозами на адресу Зеленського, відео

Волонтер Маруся Звіробій (Олена Самбул) після проведених у неї вдома обшуків знову звернулася до президента України Володимира Зеленського з погрозами.

Відповідне відео опублікував телеканал NewsOne.

Звіробій згадала випадок з перепалкою між Зеленським та добровольцями на Донбасі і пригрозила, що якщо президент знову "нахамить захисникам України", то з ним станеться те, про що його попереджала в гучному стрімі вона і нардеп від "Європейської солідарності" Софія Федина .

"Розпіарити по всьому телебаченню вирвану з контексту розмову, що була після слів нашого товариша президента, який поїхав хамити нашим військовослужбовцям! Його попередили: якщо ти будеш грубіянити, повторюю ще раз, якщо ти будеш грубіянити військовослужбовцям, з тобою трапиться все, що там ми за списком тобі пояснювали з Фединою! Якщо ще не доходить!"- гнівно заявила Звіробій.

Як раніше повідомляв "Апостроф", волонтер Маруся Звіробій, в будинку якої 28 листопада були проведені обшуки, до війни володіла веб-студією, а з початком агресії Росії організувала підготовку для українських добровольців.