RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Плюнув в обличчя: ще один "слуга народу" розповів, за що отримав судимість

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Богданець, який був обраний до Верховної Ради на 163 округу в Тернопільській області, пояснив, за що в 2015 році був засуджений до двох років обмеження волі з випробувальним терміном один рік.

Про це нардеп написав на своїй сторінці в соцмережі Facebbok.

За його словами, інцидент, через який він заробив судимість, трапився в той час, коли він брав участь у бойових діях на Донбасі в складі батальйону особливого призначення "Січ" і перебував удома в короткій відпустці між ротаціями.

"Натрапив дорогою на людину, яка спочатку провокувала, а потім ледь не стала винуватцем аварії з нашою участю. Зупинилися, почалася лайка. Під час словесної перепалки плюнув мені в обличчя", - описав ситуацію Андрій Богданець.

У відповідь він вдарив, не розрахувавши сили.

"Після інциденту я вину свою визнав, оплатив лікування. Мені дійсно шкода, що потерпілий мав проблеми зі здоров'ям після тієї нашої зустрічі. Однак даний факт був відомий, а не замовчувався під час виборчої кампаніїі не вплинув на вибір тернополян", - стверджує Богданець, зауваживши, що даний факт згідно з чинним законодавством жодним чином не впливає на можливість бути депутатом.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Народного депутата від "Слуги народу" Романа Іванісова, який опинився в центрі скандалу навколо нібито наявності погашеної судимості за звинуваченням у згвалтуванні, не повернуть до фракції.