RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Потрібно перезавантажити: Зеленський жорстко відреагував на скандал з хабарництвом в ДБР

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність перезавантаження керівництва ДБР після отримання хабара Ігорем Щербиною.

Про це повідомляє глава держави в своєму Telegram-каналі.

""Права рука" директора ДБР підозрюється в отриманні хабара в розмірі $150 000. Ще один аргумент на користь необхідності перезавантажити керівництво Бюро. Ця організація створювалася як незалежна і об'єктивна. Шкода, якщо ці добрі наміри не виправдаються", - написав гарант.

Також він закликав депутатів підтримати важливі поправки і в цілому законопроект № 2116 щодо вдосконалення роботи Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, НАБУ проводить обшук у Ігоря Щербини, близького соратника голови ДБР Романа Труби після того, як він разом зі своїм знайомим намагалися продати закриття справи в Державному бюро розслідувань за 150 тисяч доларів і вже встигли отримати половину.

Як повідомляв "Апостроф", 15 листопада Верховна Рада прийняла рішення про перезапуск Державного бюро розслідувань, першим кроком для якого стало звільнення директора ДБР Романа Труби. Завершення виконання проекту і звільнення Труби очікується в грудні.