RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Зеленський придумав, як повернути українців з-за кордону: в мережі бурхливо обговорюють "рецепт"

Запуск програми "Повертайся і залишайся", спрямованої, зокрема, на створення умов для повернення українців з-за кордону, яку анонсував президент України Володимир Зеленський, викликала ажіотаж в мережі.

У своїх коментарях користувачі соцмереж висловлюють недовіру цій ініціативі президента.

На сторінці Офісу президента України в соцмережі Facebook був опубліковано відео Володимира Зеленського, в якому він анонсував згадану програму, яка повинна не тільки допомогти повернути українців на батьківщину, але і зупинити тих, хто хоче залишити Україну в пошуках кращого життя.

"Перший етап реалізації програми - забезпечення доступних кредитів для власної справи під 5%, 7% і 9%", - заявив глава держави.

Така ініціатива президента не знайшла підтримки серед користувачів соцмереж. Коментатори сумніваються в тому, що таких заходів буде достатньо, щоб повернути українців, які виїхали на заробітки в інші країни.

"Є кілька питань: за кредитом звертатися в офіс президента? Як бути з корупційними судами, правоохоронцями та рейдерами?" - запитують в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський опублікував відео обговорення тарифів для українців, що також викликало бурхливу реакцію в мережі