RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії збиралися влаштувати провокацію з двійником Зеленського: що відомо

Російські пропагандисти обіцяли 500 доларів Уміду Ісабаєву - двійникові президента України, за те, щоб він представився його єдинокровним братом.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на РБК-Україна.

Умід Ісабаєв народився і виріс в Узбекистані. До РФ приїхав у 2010 році. Працював маляром у автосервісі. Відомим став у серпні 2019 року, коли його сфотографували сплячим у московському метро. Чоловік уже встиг знятися у російській пародії на український серіал "Слуга народу", де зіграв роль нинішнього президента України.

Днями продюсер "двійника Зеленського" Володимир Єраносян заявив, що до Уміда звернулися російські журналісти й пообіцяли грошову винагороду, якщо той озвучить і розповсюдить фейк про українського президента.

"Провокація полягала б у тому, щоб Умід зробив визнання, що його батько під час перебування молодим бував в Україні і можливо Володимир Зеленський не просто схожий на Умида, а є його єдинокровних братом. Ці діячі збиралися заплатити Уміду 500 доларів за явну брехню, яка могла б вплинути на його репутацію, зганьбити членів його сім'ї", - сказав Єраносян.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що пропагандисти РФ запустили фейк про те, що в Україні переслідують російськомовне населення.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: