RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Батько Зеленського грубо висловився про українців і отримав жорстку відповідь

Батько президента України Володимира Зеленського, Олександр, жорстко висловився про українців, назвавши їх "біомасою".

Цю думку озвучив в інтерв'ю виданню "Страна".

"Знаєте, у кого розчарування? У тупих. Розумна людина зрозуміє, що Вова - чесна людина, і бажання він продемонстрував. Він затримався там з Путіним на півгодини, випросив три зони. Про що ви говорите? Які люди розчаровані? Біомаса ця? Звичайно, якщо людина голодна, вона у всьому президента буде звинувачувати. Країну довели до сказу. Щось робиться, ось зараз пенсію хочуть підвищити. Що можуть з цим газом, намагаються домовитися, щоб було дешевше - людям, не собі! І з цією землею - МВФ дає бабки, виходу немає! Бабок немає, платити нічим. Розумна людина це розуміє", - заявив він, відповідаючи на питання про розчарування українців у президентстві Зеленського.

За словами батька президента, дані обіцянки під час передвиборчої кампанії, Зеленський не може виконати, тому що, як мінімум, не знає, де взяти 4 тисячі доларів для зарплат вчителям. До того ж, на його думку, рейтинг Володимира Зеленського впав через те, що його критикують на каналах, що належать українському олігарху Віктору Медведчуку

"Стільки років грабували всю країну, зараз нічого немає. А ще й року не минуло, як Вова при владі. Він хоче. Так йому це президентство до одного місця, щоб ви знали. Він просто горить всередині зробити для країни. Ось це найголовніше, чого в голові у вас немає! Він сказав! А де взяти ці 4 тисячі доларів?! ... у нього є бажання, але не завжди виходить. Ще час не минувся. Він хотів ще, щоб війни не було, і економіку підняти. А чому він по країнам їздив? Щоб інвестиції були. Щоб людям було краще. Як йому взяти ці гроші, з чого? Він сказав: так, нехай він навіть не правий, але він хотів. Він, може, висловив своє бажання. Він в будь-який момент кине цю фігню", - сказав він, маючи на увазі під словом "фігня" президентство сина.

Також Зеленський-старший упевнений, що нардепа від "ЄС" Софію Федину і волонтера Марусю Звіробій, які жорстко висловилися на адресу президента України Володимира Зеленського, потрібно судити.

"Звичайно, щоб не повадно було. У людей же свідомість змінюється через канали ось ці всі. Тупих людей багато і розумних теж багато. У Москві захищав дисертацію, у мене там друзі залишилися, а зараз вони не розмовляють зі мною. Недарма кажуть, що журналісти - якась влада. Багатьох журналістів купують, а багато хто залишаються чесними", - додав він.

Волонтер Маруся Звіробій не стала мовчати і одразу ж відпарирувала у відповідь, згадавши події на Майдані.

Як повідомляв "Апостроф", раніше невідомий погрожував підірвати будинок, в якому живуть батьки Зеленського.