RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Хтось повинен піти у в'язницю: в мережі бурхливо обговорюють аудіо розмови Гончарука

Скандал через аудіозапис розмови, який компрометує главу українського уряду Олексія Гончарука як людину мало обізнану в економіці, викликав хвилю гнівних коментарів у соцмережах.

Коментатори обурені тим, що перед зустріччю з президентом Володимиром Зеленським глава Кабміну Олексій Гончарук зізнався, що погано розбирається в економіці.

Записи розмов людей, чиї голоси надзвичайно схожі на голоси прем'єра Олексія Гончарука, заступника глави Нацбанку Катерини Рожкової і міністра фінансів Оксани Маркаровой, були опубліковані на YuoTube.

"Довибирались. Президент - повний "какая_разніца" в політиці. Міністр економіки - "дебіл "(високооплачуваний!). Прем'єр-міністр - "повний профан в економіці". Довбаний ЗЕпліснява в воюючій країні", - написав, зокрема, колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

"Ми маємо справу з небезпечними ідіотами. Послухайте, що городить прем'єр", "І так с*ка в кожному міністерстві. Якщо запис реальний, завтра всі повинні піти в історію а хтось у в'язницю. Одне питання: "А премії повернуть?"- реагують на опублікований запис в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", через скандал з зарплатами топ-посадовців 15 січня прем'єр-міністра Олексія Гончарука очікували на засідання фракції "Слуги народу".