RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Рівним на очах у дитини напали на соратницю Вакарчука

У місті Вараш Рівненській області невідомий чоловік в присутності дитини погрожував розправою активістці політичної партії "Голос" Ользі Кравчук, яка бореться з корупцією в одній з міських лікарень.

Про інцидент повідомили на Facebook-сторінці рівненської організації партії.

Як сказано в повідомленні, напад стався ввечері 18 січня, коли Ольга Кравчук поверталася додому з дворічною дитиною. Вона не встигла закрити двері у своїй квартирі, як туди увірвався невідомий чоловік.

"Взяв мене за шию і каже: "Видали свою групу в вайбері, у тебе є година часу. Інакше я повернуся". Моя дитина почала сильно плакати, чого чоловік злякався і втік. Групу я видалила ", - розповіла про напад постраждала.

Напад вона пов'язує зі своєю громадською діяльності, зокрема боротьбою з корупцією в одній з міських лікарень. Для цього вона створила групу в вайбері, куди пацієнти надсилали фото чеків, списки ліків і медичних засобів, розповідали про факти вимагання. Саме цю групу їй довелося видалити через погрози.

Депутат Верховної Ради України від "Голосу" Соломія Бобровська звернулася з цього приводу до прокуратури та інших правоохоронних органів.

Як повідомляв "Апостроф", в Подільському (Одеська область) невідомі побили ветерана АТО, який воював на Донбасі.