RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Знаменита екс-депутат згадала колишнє життя і полізла через паркан: відео

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) почали розслідування проти колишнього народного депутата Тетяни Чорновіл, яка підозрюється в незаконному проникненні на територію правоохоронного органу.

Відповідне відео було опубліковано прес-службою ДБР.

На ньому видно, як якась жінка перелазить через паркан з колючим дротом, яким оточена територія, що охороняється навколо будівлі ДБР в Києві. Імовірно, на відео - екс-нардеп Тетяна Чорновіл.

Інцидент, як відзначають в прес-службі, стався 28 січня 2020 року. Після проникнення на територію Чорновіл зайшла в актовий зал, де проходив брифінг першого заступника директора ДБР, і під час його виступу спробувала кинути в нього мобільний телефон.

"У зв'язку з цим, особу було виведено із зали проведення брифінгу. До того ж, під час супроводження до виходу, вона чинила опір правоохоронцям", - розповіли в ДБР

У разі доведення провини, народному депутату VIII скликання загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Відзначимо, до того, як стати депутатом, Тетяна Чорновіл працювала журналісткою. На цій посаді їй вже доводилося долати паркани і проникати на закриту територію. Зокрема, в 2012 році вона проникла на територію Межигір'я, на той момент - резиденції президента Віктора Януковича.

"Моя акція повинна була показати, що паркани - це ніщо", - заявляла тоді Чорновіл.

Як раніше повідомляв "Апостроф", колишній керівник ДБР Роман Труба, звільнений зі своєї посади указом президента Володимира Зеленського, подав позов до Верховного суду.