RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Не дають спокою НАТО і Україна: Собчак поставила на місце топ-пропагандистку Кремля, відео

Російська журналістка і колишня кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак висловилася пропагандистці Ользі Скабєєвій.

Про це йдеться в ефірі російського ток-шоу "60 хвилин".

Між Собчак і Скабєєвою зав'язалася сварка навколо нібито погрози Росії з боку НАТО, а також ролі України в цьому питанні.

В рамках передачі на прокремлівському каналі "Росія 1" Собчак, зокрема, заявила пропагандистам, що у них немає ніяких аргументів щодо атаки НАТО на Росію. Це, на думку Кремля, ніби має відбутися вже завтра.

На це чоловік Скабєєвої, пропагандист Євген Попов зазначив, що у нього нібито є мільйон доказів агресії НАТО проти Росії, але на це не вистачить програми. Зате Собчак попросила назвати хоча б один аргумент. І тут в розмову втрутилася Скабєєва.

"У місті Очаків, наприклад, база НАТО є. Це вже зовсім сусідня до нас Україну!" - переконує пропутінська ведуча.

Але Собчак не дала їй договорити, видавши незручну правду про те, що однією з головних країн-терористок в світі зараз є Росія.

"НАТО якось на нас намагалися напасти в якийсь момент? Чому ви вважаєте, що це має статися? Ми самі сьогодні є агресорами в світі, ми захоплюємо чужі території, порушуючи міжнародні договори, ми ведемо війни так чи інакше на інших територіях!", - заявила вона.

Як раніше повідомляв "Апостроф", лідер ЛДПР Володимир Жириновський в ефірі телеканалу Росія-1 влаштував істерику через українську патріотичну комедію "Наші котики".