RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Сивохо зробили дивну заяву про Донбас, порівнявши "русскій мір" з українізацією: відео

Під час презентації національної платформи примирення і єдності (НППЄ), ініційованої помічником секретаря РНБО Сергієм Сивохо, експерт із комунікативних технологій Марина Хацаюк використовувала лексику сепаратистів, поклавши відповідальність за конфлікт на "еліти України і Донбасу".

Відео з виступом Хацаюк опубліковано на Facebook-сторінці "ЗрадоСтоп-Антіпопуліст".

В ході презентації, яка відбулася в Києві в четвер, 12 березня, експерт з медіа і комунікативним технологіям в команді НППЄ Марина Хацаюк порівняла пропаганду "рускій міра" з агресивною політикою українізації, які, на її думку, не мають нічого спільного з ідеєю національної ідентичності .

При цьому відповідальність за нинішній конфлікт експерт з команди Сивохо поклала на "еліти України і Донбасу", виділивши таким чином цей регіон як окреме політичне утворення.


"А це вже сепаратизм. Доповідач "команди Сивохо" говорить, що відповідальність за конфлікт лежить на елітах України і Донбасу. Якого Донбасу? Це регіон України. Це треш", - прокоментували опубліковане відео в мережі.

Знак рівності між "рускім міром" і українізацією автори публікації розцінили, як спробу запустити громадянську війну.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві під час презентації національної платформи примирення і єдності стався серйозний конфлікт. В один з моментів в зал увірвалися представники "Азова" і розпочали бійку, в якій дісталося і самому Сивохо.