RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Скандальна Клітіна осоромилася в прямому ефірі "пікантною" обмовкою: відео

У телевізійному інтерв'ю екс-заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яка нещодавно записала відеозвернення в купальнику, несподівано заявила, що депутати думають тільки "про члени".

Як свідчить опублікований в мережі фрагмент інтерв'ю з Клітіною, пізніше скандальна чиновниця уточнила, що мала на увазі "цицьки", але обмовка вийшла за Фрейдом.

У розмові з журналістом вона спробувала пояснити свій екстравагнтний вид під час відеозвернення, записаного в купальнику.

"Вони вважають мене шльондрою. Нехай сміються. Це я з них сміюся, з цих депутатів, які думають тільки про члени... якісь, блін, вибачте, частини тіла", - заявила в прямому ефірі Олександра Клітін.

Пізніше Клітін повторила цю фразу, але поправилася, уточнивши, що депутати думають все таки "про цицьки".


Як повідомляв "Апостроф", раніше Олександра Клітін, яку звільнили з посади після гучного секс-скандалу, осоромилася в ефірі "Апостроф TV".

Під час програми колишня заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна також намагалася пояснити, чому записала відеозвернення в купальнику. Крім цього, вона зізналася, що пробувала курити марихуану.